Szolárium Dunakeszin

A szolárium stúdió kialakításakor nagyon fontos volt szem előtt tartani a funkcionalitást és az arculat kialakítására is figyelnünk kellett. A beépített design elemek – pult és polcrendszer - tervezésében nagyrészt szabad kezet kaptunk, így ezek is az általunk készített látványtervek alapján nyerték el végleges formájukat. A tér tagolását igyekeztünk izgalmasan megoldani, ezért ívelt és megszakított falfelületeket egyaránt alkalmaztunk.

Színek

A gipszkartonból készült álmennyezetek, polcok és pult rejtett világításával exkluzív hatást és kellemes hangulatot teremtettünk, melyet a színek jól kiegészítettek.

Garzonlakás a Kazinczy utcában

A fiatal pár kislakásában fő szempont volt az egységes megjelenés létrehozása, valamint a nyitott tér funkcióinak elhatárolása. A nappali részben egy stílusos médiafalat építettünk, amelyet rejtett fényekkel tettünk hangulatossá. Rejtett világítást a lakás többi részén is alkalmaztunk, így hoztuk összhangba a lakás helységeit. Végeredményként egy kellemes és otthonos lakótér született.

Médiafal

A nappali részben egy stílusos médiafalat építettünk, amelyet rejtett fényekkel tettünk hangulatossá.

Családi ház Horányban

Egy könnyűszerkezetes ház teljes belső terének kialakítását kaptuk feladatként megrendelőnktől. Nagy kihívás volt számunkra, hiszen a belső térben minden falat és térelválasztó elemet gipszkartonból készítettünk el. A nagy és nyitott terek különböző funkcióit, a kialakított álmennyezetek formáival és színeivel határoltuk el egymástól. Ugyanakkor figyeltünk arra is, hogy a nappali, az étkező és a konyha terei összehangolt képet mutassanak.

Világítás

Az álmennyezetek struktúrája és a bennük elrejtett világítás különleges hangulatot teremtenek a térben.